Zimní Karaoke party 2013

Zimní Karaoke party 2013 - společná fotka; foto: CreepyRiver

15. prosinec 2013 patřil druhé akci CZ/SK Bronies z.s. Jednalo se v pořadí již o pátý větší sraz CZ/SK Bronies, tentokrát s nádechem vánoční atmosféry.

Po loňském úspěchu téhož setkání (původně plánováno pro šest osob, nakonec uskutečněno s téměř 80 účastníky) bylo už jen otázkou najít místo, kam bychom se letos pohodlně vešli.

Úsilí při hledání se vyplatilo – pro letošní rok se místem setkání stala Sokolovna Řepy v Praze.

Program

Hlavní program obsahoval přednášku o akcích s brony tematikou, které se odehrávají všude po světě, aneb co všechno lze zažít. Dále pak promítaní tematických videí, včetně premiéry fanouškovské epizody Snowdrop v českém jazyce. Epizoda samotná – mimochodem mezi bronies velmi oblíbená – je dílem skupiny Silly Filly Studios, český dabing Snowdrop vytvořil Fénix ProDabing).

Vánoční atmosféru pak přineslo vzájemné předávání dárečků, vloni osvědčeným způsobem: každý přinesl dárek, dal jej pod vánoční stromek a napsal na malý papírek své jméno či přezdívku, kterou následně vhodil do blízké krabice. Na konci večera vybral jeden z organizátorů náhodně dárek z pod stromečku a další vylosoval jméno toho, komu dárek připadl.

Mimo hlavního programu a volné zábavy byl pro účastníky připraven bohatý doprovodný program. K tradičnímu DDR se připojilo i karaoke a pro zájemce o hudbu byly připraveny noty a nástroje. Ani výtvarně zaměření nepřišli zkrátka. Po celou dobu akce probíhala výstava plakátů českých a slovenských autorů a samozřejmě i jejich distribuce.

Účast tentokrát nedosáhla rekordu – patrně se tak stalo, protože jsme byli na posledních chvíli nuceni přesunout datum konání ze soboty na neděli – ale i tak se podle ohlasů návštěvníci bavili a začátek Vánočního času si užili dosyta.

Akce se objevila také na Equestria Daily jako “skoro con” 🙂

Diskuze: vlákno na bronies.cz

Videa

Melgarh

Pozvánka na akci, jak bude vypadat místo konání a videa z příprav.

Fang

Videa z programu a sestřih celé akce najdete (včetně anotace a odkazů ke stažení) také na jeho webu fangfactory.net

Tom0147

Záznamy, které pořídil na místě Tom0147, ale zůstaly dlouho nezpracovány. V roce 2019 se jich chopil Fang, upravil je a publikoval.

Fotogalerie

Od oficiálních fotografů

Od návštěvníků a hostů

Výběr fotek

Autoři fotek ve výběru: Jamis, BlueStorm, CreepyRiver

« z 4 »